Nordic Infra rekrutterer

Facebook
Twitter
LinkedIn
contract-23

Nordic Infra AS er et selvstendig konsulent- /rådgivingsselskap innen bygg- og anleggsbransjen. Gjennom bl.a inngått rammeavtale for Nye Veier og arbeid med Fornebubanen for JV Multiconsult/Cowi har vi stor aktivitet og mange spennende oppgaver foran oss. Vi har på kort tid befestet en posisjon i markedet og vi har ambisjoner om ytterligere vekst.

Gjennom vårt samarbeid og avtale med det spanske entreprenørselskapet FCC Construcción, støtter vi dem i deres nye prosjekt Rv 555 Sotrasambandet der FCC er Joint Venture partner i Sotra Link Construction. Nordic Infra ønsker derfor å styrke FCC sin anleggsorganisasjon med flere nøkkelroller innen: HMS, YM, Kvalitet, planlegging og prosjektledelse.  Arbeidssted vil være på anleggsplass i Bergen. Kontakt Håkon Tjomsland på telefon +47 901 19 363 for mer informasjon.

Nye stillinger:

Ønsker du å vite mer om hva Nordic Infra kan tilby, ta kontakt med Anders Flåtteng på telefon +47 928 10 007, eller send søknad til anders.flatteng@nordicinfra.no. Alle henvendelser behandles selvfølgelig konfidensielt.

Vi i Nordic Infra har stort nettverk i bygg- og anleggsbransjen, og kan også hjelpe deg med ditt neste karriereløft. Send oss gjerne din CV, så kan vi gjøre uforpliktende vurdering.